Praktijk Hoogh Teylingen

 
Team Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Locatie Agneshove Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Locatie Jacoba van Beierenweg Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Behandelkamer Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout
 

Praktijk

Ga naar: locaties - taken assistentes - herhaalrecepten.


 
 
Jacoba van Beierenweg 53C Agneshove 83

Locaties

Wij werken vanaf 2 locaties.
- Jacoba van Beierenweg 53C (hoofdlocatie)
- Agneshove 83 (dependance)
Op bepaalde dagdelen zullen er spreekuren gehouden worden bij de Agneshove. Bekijk hiervoor de pagina "spreekuren".

Taken assistentes

U kunt bij de assistentes terecht voor het maken van een afspraak met de huisarts, voor praktische vragen maar ook voor urineonderzoek, oren uitspuiten, verbinden van wonden en wondcontroles, uitstrijkjes van de baarmoederhals (bij klachten of ivm het bevolkingsonderzoek), voor het maken van een ECG (hartfilmpje), voor advies ivm vaccinaties voor buitenlandse reizen enz.
Voor het reizigersspreekuur dient u van te voren een formulier in te vullen. U kunt dit ophalen in de praktijk maar ook hier downloaden.  Wilt u het ingevulde formulier weer in de praktijk inleveren? U wordt dan gebeld door de assistente. Voor landen waarvoor cholera en gele koorts verplicht is kunt u zich wenden tot de GGD.

Afspraak maken
De assistente maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar 's morgens  ook bellen voor uitslagen. Als u belt om een afspraak te maken en het spreekuur zit vol, dan zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Als het echt dringend is, zal zij toch nog dezelfde dag een afspraak voor u maken. De assistente heeft genoeg ervaring en instructies van de arts om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten.

Voor verrichtingen en onderzoek door de assistente is het ook nodig om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u elke morgen tussen 8.00 en 11.00 uur bellen met de assistente. (kies optie 3)

Urines dient u voor 10.00 uur in te leveren. U kunt na 11.00 uur bellen voor de uitslag.

Herhaalrecepten

Voor herhaalrecepten hoeft u meestal niet langs te komen op het spreekuur. Voor een herhaalrecept belt u doordeweeks op de onderstaande tijden met het aangegeven telefoonnummer van uw apotheek en geeft u de medewerker aan welke medicijnen verlengd moeten worden.

Apotheek Voorhout (Herenstraat):  Maandag t/m vrijdag van 07:30 - 11:00 via 0252-226080.
Kwaliteits Apotheek Oosthout  (Oosthoutplein) via de website: www.apotheekoosthout.nl
Het herhaalrecept zal dan om 14:00 voor u klaarliggen bij de apotheek.

Het gaat om recepten die u al eerder van uw huisarts voorgeschreven heeft gekregen. Als u medicijnen nodig hebt, zal de huisarts op het spreekuur altijd het eerste recept uitschrijven. In veel gevallen zult u hetzelfde medicijn voor een langere periode gebruiken. Bijvoorbeeld als u een chronische aandoening hebt. Als uw medicijnen op zijn, kunt u een herhaalrecept aanvragen.

Voor nieuwe recepten dient u eerst een afspraak te maken met uw huisarts.

Een recept is geen herhaalrecept als u andere klachten hebt of over wil stappen op een ander medicijn. Zulke gevallen zult u altijd moeten overleggen met de huisarts. U kunt daarvoor een afspraak maken voor het gewone of het telefonische spreekuur.

Nieuws

Voorhout Zorg Online: E-afspraak, E-consult en raadplegen dossier en lab.uitslagen(deels)

Zie verder op de pagina E-Afspraak. Sinds kort ook mogelijk zonder DigiD!
Direct inloggen? Klik op de onderstaande button:


Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd.

Thuisarts
Voor niet dringende vragen over uw gezondheid, over gezondheidsklachten en ziektes kunt u informatie vinden op de website www.thuisarts.nl
Dit kan een goede voorbereiding zijn op een afspraak bij de huisarts.

Test uw gezondheidsrisico op diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade!
De risicotest vindt u hier.

Doe de COPD-risicotest: hoe gezond zijn uw longen?

AVG
ivm de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vindt u op onze nieuwe website https://huisartsenhooghteylingen.praktijkinfo.nl/ een doorverwijzing naar:
Privacyverklaring Hoogh Teylingen
Privacyreglement

Toestemming voor uitwisseling medische gegevens!
Binnenkort is voor het uitwisselen van uw medische informatie met andere huisartsen in de regio, de dokterspost en uw apotheek uw toestemming nodig.
Dit betreft alleen de samenvatting van de medische informatie van uw dossier indien u zorg nodig heeft van regionale zorgverleners, dus dit is geen landelijke regeling! U kunt ons machtigen via www.ikgeeftoestemming.nl .
Op deze website kunt u de huisarts en de apotheek toestemming geven voor uitwisseling. U kunt dit ook persoonlijk bij de praktijk of apotheek doen.
U kunt in de praktijk en bij de apotheek meer informatie vinden.

Klachtenprocedure
Op de pagina contact vindt u onderaan informatie over de klachtenprocedure van de praktijk.