Praktijk Hoogh Teylingen

 
Team Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Locatie Agneshove Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Locatie Jacoba van Beierenweg Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout Behandelkamer Praktijk Hoogh Teylingen Voorhout
 

Spreekuren

Onze spreekuren zijn elke dag van 08:00 - 11:30 en van 14:00 - 17:00

In de extra locatie van de praktijk op Agneshove 83 wordt op de volgende dagdelen spreekuur gehouden:

- Woensdagochtend door R. Blanken
- Donderdagochtend door D. Paardekooper
- Maandagochtend en donderdagochtend door de praktijkverpleegkundige Marga de Winde

De andere dagdelen zijn ze op de Jacoba van Beierenweg werkzaam.

In de praktijk hebben we vaste tijden waarop u kunt bellen voor afspraken. U hoeft echter niet altijd naar het spreekuur te komen. Veel vragen kunnen we ook telefonisch beantwoorden.               

We verzoeken u dringend om u aan de tijden op de welkomstpagina te houden. Met uw hulp kunnen wij onze tijd zo efficient mogelijk gebruiken om ook in drukke tijden onze taken zo goed mogelijk te kunnen vervullen.

Welk spreekuur?
Elke ochtend wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak met de assistente en komt u naar dit spreekuur. Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch beantwoord worden. U kunt dan gebruik maken van het telefonisch spreekuur en hoeft niet naar de praktijk te komen. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Afspraken maken (zie Contact met de praktijk)
Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Er zijn vaste tijden waarop u kunt bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek. Het telefonische spreekuur loopt ook via de assistente. Zij noteert uw vraag of klacht en vertelt u wanneer u daarover door de huisarts wordt teruggebeld.

EHBO
Bij zeer spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.

 

 

Huisbezoeken

Wanneer u niet in staat bent om naar het spreekuur te komen, kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Huisbezoeken kunt u aanvragen via de assistente. Graag voor 11.00 uur bellen.

Voor wie?
Het huisbezoek is bedoeld voor mensen die fysiek niet naar het gewone spreekuur kunnen komen. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent. Een huisbezoek moet u van te voren aanvragen bij de assistente. Zij maakt een afspraak voor u in de agenda van de huisarts. Voor het aanvragen van huisbezoeken gelden vaste tijden. Houd u daar alstublieft rekening mee.

 

Liever in de praktijk
Als het maar enigszins mogelijk is om naar de praktijk te komen, kunt u dat toch beter doen. De behandelingsmogelijkheden in de praktijk zijn veel groter dan bij u thuis. Vaak zal de huisarts u beter en sneller kunnen helpen in de praktijk.

Nieuws

Voorhout Zorg Online: E-afspraak, E-consult en raadplegen dossier en lab.uitslagen(deels)

Zie verder op de pagina E-Afspraak. Sinds kort ook mogelijk zonder DigiD!
Direct inloggen? Klik op de onderstaande button:


Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd.

Thuisarts
Voor niet dringende vragen over uw gezondheid, over gezondheidsklachten en ziektes kunt u informatie vinden op de website www.thuisarts.nl
Dit kan een goede voorbereiding zijn op een afspraak bij de huisarts.

Test uw gezondheidsrisico op diabetes, hart- en vaatziekten en nierschade!
De risicotest vindt u hier.

Doe de COPD-risicotest: hoe gezond zijn uw longen?

AVG
ivm de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vindt u op onze nieuwe website https://huisartsenhooghteylingen.praktijkinfo.nl/ een doorverwijzing naar:
Privacyverklaring Hoogh Teylingen
Privacyreglement

Toestemming voor uitwisseling medische gegevens!
Binnenkort is voor het uitwisselen van uw medische informatie met andere huisartsen in de regio, de dokterspost en uw apotheek uw toestemming nodig.
Dit betreft alleen de samenvatting van de medische informatie van uw dossier indien u zorg nodig heeft van regionale zorgverleners, dus dit is geen landelijke regeling! U kunt ons machtigen via www.ikgeeftoestemming.nl .
Op deze website kunt u de huisarts en de apotheek toestemming geven voor uitwisseling. U kunt dit ook persoonlijk bij de praktijk of apotheek doen.
U kunt in de praktijk en bij de apotheek meer informatie vinden.

Klachtenprocedure
Op de pagina contact vindt u onderaan informatie over de klachtenprocedure van de praktijk.